Trimite e-mail | Printeaza
Social
28.01.2020

Proiectele comune, discutate de Secretarul General al Guvernului, Liliana Iaconi și Ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță

Proiectele comune, discutate de Secretarul General al Guvernului, Liliana Iaconi și Ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță

Secretarul general al Guvernului, Liliana Iaconi  a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță. Discuțiile au vizat nivelul de implementare a proiectelor comune, o atenție sporită fiind acordată Programului de asistenţă tehnică şi financiară acordată de Guvernul României pentru instituţiile preșcolare din Republica Moldova gestionat de Fondul de Investiții Sociale din Moldova (FISM), dar și fortificarea relațiilor bilaterale pe viitor. 

Oficialii au convenit asupra menținerii unui dialog viabil dintre Chișinău și București pentru a stabili prioritățile și mecanismul de gestionare a investițiilor. Șefa Cancelariei de Stat a mulțumit pentru suportul constant acordat de Guvernul român Republicii Moldova.

„Contăm în continuare pe sprijinul Dvs., întrucât avem deja rezultate foarte bune înregistrate și ne dorim continuarea proiectelor în derulare, dar și implementarea altor noi”, a menționat Liliana Iaconi.

Ambasadorul Daniel Ioniță a declarat că România va susține în continuare țara noastră, subliniind necesitatea continuării proiectelor, precum și menținerea relaţiilor de colaborare.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus