Trimite e-mail | Printeaza
Economie
24.01.2020

Președintele Parlamentului a avut o întrevedere cu președintele Comisiei Naționale a Pieței Financiare

Președintele Parlamentului a avut o întrevedere cu președintele Comisiei Naționale a Pieței Financiare

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a avut, înainte de începutul sesiunii de primăvară, o întrevedere cu Valeriu Chițan, Președintele  Comisiei Naționale a Pieței Financiare.

Părțile au făcut un schimb de opinii referitor la cadrul legislativ existent și la restanțele existente pe domeniul de competență al CNPF. Președintele Parlamentului a cerut prioritar să fie prezentate în Parlament proiectele care vor asigura o mai bună protecție a intereselor cetățenilor Republicii Moldova.

Oficialii au discutat despre raportul CNPF, urmând ca acesta să fie prezentat în termenii stabiliți de legislație. Zinaida Greceanîi a menționat că prioritatea Parlamentului este apărarea interesului oamenilor, asigurarea unui proces decizional transparent și respectarea angajamentelor asumate de Republica Moldova în fața partenerilor străini.

Președintele Parlamentului va avea astăzi întrevederi cu reprezentanții instituțiilor care raportează Parlamentului pentru identificarea problemelor și a priorităților pe termen mediu, anunță Direcția generală comunicare și relații publice, Parlamentul Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus