Trimite e-mail | Printeaza
Economie
17.01.2020

Ministrul Ion Perju s-a întâlnit cu viceministrul Dezvoltării Economice, Comerțului și Agriculturii al Ucrainei

Ministrul Ion Perju s-a întâlnit cu viceministrul Dezvoltării Economice, Comerțului și Agriculturii al Ucrainei

Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ion Perju s-a întâlnit cu viceministrul Dezvoltării Economice, Comerțului și Agriculturii al Ucrainei, Taras Kachka. Întrevederea a avut loc la Berlin, în cadrul Forumului global pentru alimentație și agricultură (GFFA) 2020.

Oficialii au abordat mai multe subiecte cu referire la: proiectul de construcție și echipare a două puncte noi de inspecție la frontieră pentru a facilita importul și exportul produselor de calitate; principiile de aplicare a taxei ecologice pentru importatorii în Republica Moldova; cooperarea în cadrul Zonei de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător (DCFTA), precum și cooperarea în cadrul Comisiei mixte privind utilizarea stabilă și protecția bazinului fluviului Nistru. 

Potrivit ministrului Ion PERJU, următoarea întrevedere cu partea ucraineană va avea loc la Chișinău, la începutul lunii februarie pentru a discuta detaliat aspectele pragmatice abordate în cadrul întâlnirii de astăzi, se arată într-un comunicat de presă.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus