Trimite e-mail | Printeaza
Politic
13.01.2020

Prioritățile cooperării moldo-americane discutate cu ambasadorul Dereck Hogan

Prioritățile cooperării moldo-americane discutate cu ambasadorul Dereck Hogan

Agenda Dialogului Strategic RM–SUA a fost discutată în cadrul întrevederii Ministrului de Externe Aureliu Ciocoi cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Dereck J. Hogan.

În cadrul discuției a fost evidențiată importanța consolidării Dialogului Strategic moldo-american, fiind convenită agenda reuniunilor pentru viitorul apropiat.

Ministrul Aureliu Ciocoi a exprimat aprecieri pentru asistența oferită de Statele Unite ale Americii, care contribuie la consolidarea proceselor democratice și fortificarea sectoarelor cheie ale economiei naționale.

La rândul său, ambasadorul Dereck J. Hogan a reiterat sprijinul Statelor Unite ale Americii pentru implementarea reformelor structurale, în particular în domeniul reformei justiției.

Potrivit MAEIE, interlocutorii au analizat evoluțiile politice regionale și internaționale, agreând necesitatea menținerii unui dialog continuu cu privire la evenimentele care vizează interesul reciproc al celor două state și cooperarea bilaterală moldo-americană.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus