Trimite e-mail | Printeaza
Politic
23.12.2019

Premierul Ion Chicu a participat la ședința săptămânală cu Președintele țării, Igor Dodon, și Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi

Premierul Ion Chicu a participat la ședința săptămânală cu Președintele țării, Igor Dodon, și Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi

Premierul Ion Chicu a participat la ședința comună săptămânală, împreună cu Președintele țării, Igor Dodon, și Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi.

La finalul ședinței, cei trei oficiali au făcut declarații de presă.

Prim-ministrul Chicu a făcut o retrospectivă a săptămânii precedente și a trecut în revistă agenda săptămânii curente. Șeful Executivului a menționat faptul că cel mai mare beneficiar al acestui format de discuții este Guvernul: „Nu-mi imaginez cum timp de o lună am fi reușit să pregătim și să promovăm un set de legi extrem de importante pentru activitatea normală a țării. Mă refer la legile bugetar-fiscale care de obicei sunt votate încă din luna iulie. Datorită acestui proces, deja pe 2 ianuarie 2020 vom putea achita salariile bugetarilor, pensiile și vom oferi la cca 600 de mii de oameni suplimentul de 700 de lei promiși.”

Prim-ministrul a declarat că săptămâna curentă va fi plină de activități și va include câteva deplasări în teritoriu, dar și ședința de Guvern, agenda căreia este încărcată, potrivit unui comunicat difuzat de guvern.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus