Trimite e-mail | Printeaza
Politic
13.12.2019

Premierul Ion Chicu a avut un dialog cu William Massolin, șeful Oficiului Consiliului Europei la Chișinău

Premierul Ion Chicu a avut un dialog cu William Massolin, șeful Oficiului Consiliului Europei la Chișinău

Prim-ministrul Ion Chicu a avut astăzi, la Guvern, o întrevedere cu William Massolin, șeful Oficiului Consiliului Europei la Chișinău.
Premierul a apreciat suportul oferit Republicii Moldova de Consiliul Europei în ultimii ani și a asigurat oficialul european că Executivul depune toate eforturile pentru a îndeplini întocmai pașii cuprinși în Planul de Acțiuni al Guvernului.

„Suntem conștienți că trebuie să avansăm rapid pe domeniul reformării justiției, iar în acest proces avem nevoie de sprijinul partenerilor noștri externi. În cadrul vizitei de la Strasbourg voi informa despre prioritățile Guvernului și vom încerca să discutăm proiecte de colaborare pe mai multe dimensiuni sociale și economice”, a menționat Ion Chicu.

Șeful Oficiului Consiliului Europei la Chișinău, William Massolin, a subliniat relațiile de prietenie și cooperare dintre Consiliul Europei și țara noastră. Oficialul și-a exprimat încrederea că în urma vizitei pe care o va efectua delegația din Moldova, săptămâna viitoare, la Strasbourg, se vor deschide noi oportunități de colaborare pe un set larg de domenii, cum ar fi reforma justiției, lupta anti-corupție, cultură și educație, potrivit unui comunicat difuzat de guvern.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus