Trimite e-mail | Printeaza
Economie
12.12.2019

De astăzi Gas Natural Fenosa Furnizare Energie devine Premier Energy

De astăzi Gas Natural Fenosa Furnizare Energie devine Premier Energy

Cele două întreprinderi energetice, de furnizare și distribuție a energiei electrice, Î.C.S. Gas Natural Fenosa Furnizare Energie SRL, și Î.C.S. Red Union Union Fenosa S.A., își schimă denumirile și imaginea cu noile mărci, „Premier Energy” și „Premier Energy Distribution”.

Această transformare, axată pe modernizare și inovare, semnifică o nouă etapă în istoria companiilor: o etapă de provocări și oportunități, de consolidare și creștere.

Noua marcă este una internațională, proiectată spre viitor și axată pe inovație, accesibilitate, energie curată și bunăstare pentru oameni.

Lansarea noii mărci scoate în evidență viziunea noilor acționari ale celor două întreprinderi cu capital străin din Moldova privind dezvoltarea în continuare a serviciilor prestate în domeniile de distribuție și furnizare a energiei electrice.
„Premier Energy” este o marcă nouă pentru țara noastră, dar în același timp este o marcă cunoscută în România, unde reprezentă o companie importantă de distribuție și furnizare a gazului natural.

„Conștientizăm că lumea este în permanentă schimbare. Piețele, tehnologiile și în special persoanele evoluează. Este obligația noastră să ne aliniem și să ne adaptăm noilor cerințe, respectând experiența internațională și locală acumulată în ultimii 20 de ani. Cu „Premier Energy” vom continua să fim o marcă internațională și ne vom asuma angajamente noi pentru a fi mai aproape de clienții noștri, atunci și acolo unde au nevoie, și pentru a le oferi soluții simple, accesibile și respectuoase cu mediul înconjurător”, afirmă Jose Luis Gomez Pascual, country manager Premier Energy în Moldova.

Viziunea acționarilor, combinată cu experiența echipei locale, are obiectivul de a implementa strategii inovatoare, proiecte de eficiență energetică și energie renovabilă cu posibilitatea extinderii activităților sale pe piața liberalizată.

„Avem deja un nume pe piața locală. Suntem recunoscuți ca o companie apropiată de oameni, cu angajamente față de consumatori. Continuam să îmbunătățim procesele și să implementăm tehnologii care vor satisface necesitățile clienților noștri. Vom fi mai accesibili și cu mai mult interes pentru energia curată” a spus în concluzie country managerul companiei.

Pe parcursul ultimilor 20 de ani întreprinderile energetice, de furnizare și distribuție a energiei electrice au adus la un nivel superior energia în Republica Moldova prin investiții de peste 287 de milioane de euro în renovarea și modernizarea rețelelor electrice, prin implementarea celor mai bune practici și standarde europene de gestiune și îmbunătățire a calității serviciilor pentru cei peste 900 de mii de consumatori din centrul și sudul țării, anunță Departamentul Relații Externe și Comunicare.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus