Trimite e-mail | Printeaza
Social
10.12.2019

CNAS a transferat banii pentru plata indemnizaţiilor pentru incapacitate temporară de muncă

CNAS a transferat banii pentru plata indemnizaţiilor pentru incapacitate temporară de muncă

Casa Naţională de Asigurări Sociale a efectuat transferul în sumă de  47,5 mln. lei  pentru plata indemnizaţiilor pentru incapacitate temporară de muncă. CNAS anunţă că 20 238 beneficiari pot ridica indemnizaţiile pentru incapacitate temporară de muncă pentru lunile precedente.

Plata indemnizaţiei pentru incapacitate temporară de muncă se va efectua de către prestatorii de servicii de plată: FinComBank, Energbank, EuroCreditBank, Eximbank, Moldova-Agroindbank, Moldindconbank, Victoriabank, Comerţbank, Mobiasbanca,  Banca Comercială Română,  Î.S. „Poşta Moldovei".

Pentru a ridica sumele indemnizaţiilor pentru incapacitate temporară de muncă beneficiarii urmează să se adreseze către instituţia bancară la care a fost deschis contul salarial sau social. În cazul în care beneficiarul nu este deţinător de card, indemnizaţia poate fi primită în orice oficiu poştal indiferent de domiciliu.

Potrivit CNAS, în luna noiembrie, curent, nu au fost ridicate din oficiile poştale indemnizaţiile pentru incapacitate temporară de muncă de către 12 237 beneficiari, iar suma nerepartizată de 11,8 mln lei sau 30 % din suma total transferată a fost restituită la contul CNAS. (Vezi în anexă lista sumelor neachitate pentruincapacitatea temporară de muncă pentru luna noiembrie 2019 pe raioane şi oraşe). Solicităm beneficiarilor de indemnizaţii de incapacitate temporară de muncă să-şi ridice banii. 26 decembrie, curent este ultima zi când pot fi ridicate prestaţiile respective.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus