Trimite e-mail | Printeaza
Politic
09.12.2019

Ion Chicu: În următoarele zile vor fi promovate proiecte importante, cum ar fi aprobarea în cadrul ședinței Guvernului a Convenției de la Istanbul

Ion Chicu: În următoarele zile vor fi promovate proiecte importante, cum ar fi aprobarea în cadrul ședinței Guvernului a Convenției de la Istanbul

Premierul Ion Chicu a participat, în dimineața zilei de astăzi, la ședința comună cu Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, și Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi.

În cadrul conferinței care a succedat ședința, premierul Ion Chicu a expus în fața presei subiectele discutate, deciziile și agenda stabilită de comun acord pentru săptămâna care urmează, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Premierul a menționat că în această săptămână va avea un șir de întâlniri importante cu mediul de afaceri și ședințe cu autoritățile publice locale.

„Mâine voi avea o ședință cu președinții de raioane noi aleși. Vreau să aflu din prima sursă problemele care le confruntă autoritățile locale și să identificăm mecanisme de sporire a eficienței APL. Vom face echipă cu conducătorii APL pentru ca împreună să îmbunătățim nivelul de viață al oamenilor”, a declarat Ion Chicu.

Prim-ministrul a anunțat și faptul că în următoarele zile vor fi promovate proiecte importante, cum ar fi aprobarea în cadrul ședinței Guvernului a Convenției de la Istanbul.

Șeful Executivului a anunțat și o decizie de cadre: „În câteva zile va fi desemnat un consilier al prim-ministrului pe domeniul drepturilor omului. Procedura de selectare a început deja.”

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus