Trimite e-mail | Printeaza
Economie
03.12.2019

Vicepremierul Pușcuța a prezentat noua conducere a Serviciului Vamal

Viceprim-ministrul Serghei Pușcuța a prezentat colaboratorilor Serviciului Vamal noul director interimar al instituției,  Sergiu Burduja.

Viceprim-ministrul a formulat așteptările Guvernului de la noul conducător: „Deoarece Serviciul Vamal este prezent practic pe întreg teritoriul țării și interacționează atât cu agenți economici, cât și cu persoane fizice, cer să desfășurați activitatea în strictă conformitate cu legislația. Vă rog să concentrați toate eforturile pentru a determina ca procedurile Serviciului Vamal să fie prietenoase și oneste”.

În continuare, vicepremierul a menționat importanța eficienței și corectitudinii Serviciului Vamal pentru bugetul public și l-a îndemnat pe directorul nou numit să urmărească ca Serviciul să-și mențină indicatorii, or chiar să-i crească acolo unde este loc.

Directorul numit, Sergiu Burduja, a deținut funcția de Consilier al Ministrului Finanțelor și Director general al Departamentului control financiar și revizie din cadrul aceluiași minister, și a activat în funcții de conducere în cadrul Serviciului de Informații și Securitate și Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice și Corupției.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus