Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2019-11-19/igor-dodon-a-avut-o-intrevedere-de-lucru-cu-oleg-vasne-ov-61684.html
Data: Nov 19, 2019 (22:18)

Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu Oleg Vasnețov

Președintele țării, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasneţov.

Oficialii au discutat întreg spectru al relațiilor bilaterale. Interlocutorii au remarcat, în special, dinamica ascendentă constantă a relațiilor comercial-economice și au evidențiat necesitatea dezvoltării lor în continuare.

În cursul dialogului, părțile au subliniat importanța vizitei oficiale a prim-ministrului Republicii Moldova, Ion Chicu în Federația Rusă, care va avea loc pe 20 noiembrie, unde este preconizată o întrevedere cu premierul rus, Dmitri Medvedev.

În acest context, Igor Dodon a subliniat că aceasta este prima vizită oficială a prim-ministrului Republicii Moldova în Rusia, din septembrie 2012 – o dovadă importantă a relansării plenare a relațiilor strategice între țările noastre, arată Administrația Prezidențială într-un comunicat.