Trimite e-mail | Printeaza
Economie
16.10.2019

Cancelaria de Stat anunță concurs pentru funcția de Director general adjunct al Agenției de Investiții

Cancelaria de Stat anunță concurs pentru suplinirea funcției de Director general adjunct al Agenției de Investiții. Scopul general al funcției este de a contribui la realizarea misiunii, funcțiilor și a obiectivelor strategice ale Agenției de Investiții prin implementarea politicilor statului în domeniile de competență ale acesteia.

Concursul se va desfășura în baza Regulamentului cu privire la ocuparea funcției publice prin concurs (Hotărârea Guvernului nr. 201/2009, anexa nr.1) care, după examinarea dosarelor.


Detalii despre sarcinile de bază ale funcției și condițiile de participare pot fi găsite la: https://careers.gov.md/display-job/11387

Documentele pot fi depuse prin poștă, email sau personal, până la data 31 octombrie 2019.

Autoritățile publice, menite să servească cetățenii, să  acționeze în interesul oamenilor, au nevoie de  profesioniști integri în funcții publice pentru a asigura schimbările necesare în sistemul administrativ.

Guvernul Republicii Moldova promovează diversitatea forței de muncă și principiile meritocrației în context organizațional. Toate persoanele care întrunesc condițiile de participare sunt încurajate să aplice la concurs.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus