Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2019-10-03/cauza-penala-pe-faptul-imboga-irii-ilicite-de-catre-ceta-eanul-constantin-u-u-60990.html
Data: Oct 3, 2019 (20:52)

Cauză penală pe faptul îmbogățirii ilicite de către cetățeanul Constantin Țuțu

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale anunță faptul că – în baza investigațiilor comune ale procurorilor PCCOCS și ofițerilor Inspectoratului Național de Investigații din cadrul IGP al MAI – Procurorul General interimar, Dumitru Robu, la 01 octombrie 2019, a pornit urmărirea penală pe faptul îmbogățirii ilicite comise de către deputatul Constantin Țuțu, în perioada anilor 2014 – 2018.

Potrivit datelor din cadrul investigațiilor, acțiunile prejudiciabile s-au manifestat prin deținerea de bunuri care depășesc substanțial veniturile declarate de acesta în perioada menționată, inclusiv automobile și imobile de lux.

Totodată, Procurorul General interimar a dispus ca urmărirea penală în această cauză să fie efectuată în continuare de Procuratura Anticorupție. Cu detalii privind rezultatele urmăririi penale, Procuratura va reveni pe parcurs.