Trimite e-mail | Printeaza
Politic
05.09.2019

ONU reconfirmă susținerea Republicii Moldova

ONU reconfirmă susținerea Republicii Moldova

Prim-ministrul Maia Sandu a avut astăzi o întrevedere cu asistentul Secretarului General  ONU pentru Afaceri politice, consolidarea păcii și operaţiuni de menţinere a păcii, Miroslav Jenča. Oficialii au discutat despre intensificarea dialogului strategic, colaborarea bilaterală în domeniile de interes comun, dar şi despre actualele provocări ale Guvernului.

Totodată, părțile au remarcat evoluțiile înregistrate în diverse domenii, Prim-ministrul Maia Sandu subliniind importanţa implementării rapide a unor reforme care să aducă beneficii cetăţenilor. „Vom aprecia sprijinul dumneavoastră în concentrarea atenției ONU față de implementarea reformelor în justiţie, reforma procuraturii, dar şi combaterea corupţiei, pentru a asigura independenţa instituţiilor de stat şi a restabili încrederea oamenilor în acestea”, a subliniat şefa Executivului.

La rândul său, Miroslav Jenča, asistentul Secretarului General  ONU a reiterat deschiderea pentru continuarea cooperării cu Guvernul Republicii Moldova, precum şi acordarea asistenţei ţării noastre în domeniile de competență.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus