Trimite e-mail | Printeaza
Economie
21.08.2019

ODIMM lansează un nou concurs de granturi pentru femeile antreprenoare

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijloc (ODIMM) anunță lansarea celui de-al IV-lea Apel de proiecte în cadrul Programului-pilot „Femei în afaceri”. La concurs pot participa femeile care gestionează o întreprindere de la 0 la 24 de luni, în special din zonele rurale.

Câștigătoarele celui de-al IV-lea Apel vor beneficia de un grant nerambursabil în valoare de până la 165 de mii de lei. Banii vor fi oferiți din bugetul de stat și din partea Uniunii Europene.

Din suma totală, 110 mii lei sunt direcționați pentru investiții în achiziționarea echipamentelor și software, iar 55 mii lei pentru servicii de dezvoltare a afacerii, și anume cercetare, instruire și promovare.

Dosarele pot fi depuse online în perioada 20 august – 20 septembrie curent, completând formularul care poate fi accesat aici.

Programul-pilot „Femei în Afaceri a fost lansat în toamna anului 2016. Până la moment, 282 de proiecte investiționale au beneficiat de finanțare nerambursabilă în cadrul celor trei Apeluri ale programului.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus