Trimite e-mail | Printeaza
Politic
26.07.2019

Siegfried Mureşan a reiterat disponibilitatea UE în menținerea și fortificarea cooperării pe diverse aspecte de interes comun

Siegfried Mureşan a reiterat disponibilitatea UE în menținerea și fortificarea cooperării pe diverse aspecte de interes comun

În cadrul vizitei de lucru la Bruxelles, Prim-ministrul Maia Sandu și Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, au avut o întrevedere cu Siegfried Mureşan, Vicepreședintele Grupului PPE din Parlamentul European și membru al delegaţiei la Comisia parlamentară de asociere UE-Moldova.

Premierul Maia Sandu l-a felicitat pe domnul Siegfried Mureșan cu preluarea funcției noi din cadrul grupului PPE și i-a mulțumit pentru susținerea clară și constantă a Republicii Moldova din ultima perioadă, acordată atât în numele Partidului Popular European, cât și din nume personal.

La rândul său, Siegfried Mureşan a reiterat disponibilitatea UE în menținerea și fortificarea cooperării pe diverse aspecte de interes comun și a subliniat că, în ultima perioadă, s-au întâmplat multe lucruri pozitive, precum procesele cu privire la curățarea sistemului de justiție. Vicepreședintele grupului PPE a menționat cât de importantă este menținerea interesului față de Moldova și că a îndemnat membrii Parlamentului European să întreprindă cât mai multe vizite în Republica Moldova.

De asemenea, oficialii au discutat despre identificarea noilor oportunități pentru avansarea cooperării în domeniile prioritare, potrivit unui comunicat difuzat de guvern.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus