Trimite e-mail | Printeaza
Politic
15.07.2019

Președintele Parlamentului a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Austria

Președintele Parlamentului a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Austria

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a mulțumit pentru suport constant și plenar al Austriei pentru Republica Moldova la întrevederea de astăzi cu Christine Freilinger, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Austria.

Președintele Parlamentului a subliniat că guvernarea de coaliție promovează o politică externă echilibrată și va îndeplini angajamentele asumate în fața partenerilor externi. În context, Zinaida Greceanîi a reiterat deschiderea majorității parlamentare pentru susținerea proiectelor agreate cu Fondul Monetar Internațional.

Șeful Legislativului a spus că autoritățile vor acorda o atenție deosebită politicilor sociale, iar pentru aceasta sunt determinate să asigure stabilitate politică, economică, fiscală și atragerea investițiilor în țară.
Ambasadoarea Austriei a salutat poziția promovată de președintele Parlamentului și a optat pentru continuarea bunei cooperări, inclusiv pe dimensiunea parlamentară între cele două țări, anunță Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus