Trimite e-mail | Printeaza
Politic
01.07.2019

Consiliul Politic Naţional al PDM a decis convocarea pentru 27 iulie a congresului extraordinar al partidului

Consiliul Politic Naţional al Partidului Democrat din Moldova (PDM) a decis astăzi convocarea, în data de 27 iulie, a congresului extraordinar al formaţiunii politice. Tot astăzi, întreaga conducere a PDM – vicepreşedinţii şi secretarul general – şi-au depus demisiile. Până la congres, când urmează să fie aleasă noua conducere, interimatul funcţiei de preşedinte al PDM va fi asigurată de către preşedintele fracţiunii parlamentare a Partidului Democrat din Moldova, Pavel Filip.

Consiliul Politic Naţional al PDM a examinat, de asemenea, situaţia politică din ţară, dar şi starea de lucruri din interiorul formaţiunii politice. În următoarea perioadă urmează să fie organizate conferinţele organizaţiilor teritoriale ale partidului. Membrii PDM trebuie să propună candidaţii pentru funcţiile de conducere, dar şi noi abordări pentru programul de activitate al PDM.

”Cu toţii am ajuns la concluzia că partidul rămâne o forţă politică puternică şi necesară pentru Republica Moldova. PDM a fost întotdeauna o forţă care a echilibrat lucrurile în stat. Avem timp până la 27 iulie ca să facem o analiză profundă a tot ce s-a întâmplat în PDM, să înţelegem ce trebuie să schimbăm, ca după congres să avem o formaţiunile politică puternică, bazată pe valorile europene şi orientată spre nevoile oamenilor”, a declarat Pavel Filip după şedinţă.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus