Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2019-06-26/pre-edintele-moldovei-a-avut-o-convorbire-telefonica-cu-omologul-rom-n-59466.html
Data: Jun 26, 2019 (21:33)

Președintele Moldovei a avut o convorbire telefonică cu omologul român

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o convorbire telefonică cu Președintele României, Klaus Iohannis. Interlocutorii au trecut în revistă întreaga agendă a relațiilor noastre bilaterale, remarcînd necesitatea aprofundării acestora.

Igor Dodon a constatat cu satisfacție intensificarea contactelor la toate nivelurile și în toate domeniile de interes comun. Președintele Moldovei a remarcat faptul că România este partenerul comercial principal al Republicii Moldova.

Totodată, șeful statului moldovenesc și-a exprimat recunoștință partenerilor români pentru sprijinul acordat țării noastre în mai multe domenii. ”Sunt ferm convins că dialogul nostru strategic va fi impulsionat după formarea majorității parlamentare și a Guvernului de la Chișinău”, a specificat Igor Dodon.

La finele convorbirii Președintele Moldovei a reiterat invitația pentru dl. Klaus Iohannis de a întreprinde o vizită oficială în Republica Moldova, arată Administrația Prezidențială într-un comunicat.