Trimite e-mail | Printeaza
Economie
24.06.2019

BERD dorește și în continuare să aibă un impact real în dezvoltarea Republicii Moldova

BERD dorește și în continuare să aibă un impact real în dezvoltarea Republicii Moldova

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brînzan, a avut o întrevedere cu Angela Sax, Șef al Oficiului Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) în Republica Moldova. Agenda discuțiilor a inclus mai multe subiecte, printre care dezvoltarea unei infrastructuri calitative și moderne, îmbunătățirea securității energetice, a mediului de afaceri, etc.

În cuvântul de salut, Angela Sax l-a felicitat pe Vadim Brînzan cu învestirea sa în funcția de ministru al Economiei și Infrastructurii, menționând că BERD dorește și în continuare să aibă un impact real în dezvoltarea Republicii Moldova.

La rândul său, ministrul Vadim Brînzan și-a exprimat gratitudinea pentru suportul acordat de BERD de-a lungul anilor, declarând că expertiza și sprijinul partenerilor internaționali este extrem de important pentru Moldova.

În portofoliu proiectelor susținute de BERD în Republica Moldova, cele mai multe resurse financiare s-au alocat dezvoltării infrastructurii – peste 60% și sectorului energetic – aproximativ 20%, anunță un comunicat al Ministerului Economiei și Infrastructurii.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus