Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2019-06-20/pre-edintele-parlamentului-a-avut-o-intrevedere-cu-ambasador-al-regatului-arilor-de-jos-in-republica-59385.html
Data: Jun 20, 2019 (23:03)

Președintele Parlamentului a avut o întrevedere cu Ambasador al Regatului Țărilor de Jos în Republica Moldova

”Majoritatea parlamentară a fost plenar susținută de locuitorii Republicii Moldova, iar suportul poporului și al partenerilor internaționali ne-a ajutat foarte mult în perioada de tranziție a puterii”, a declarat Zinaida Greceanîi, președintele Parlamentului Republicii Moldova, la întrevederea de astăzi cu E.S.Stella Ronner-Grubacic, Ambasador al Regatului Țărilor de Jos în Republica Moldova.

Stabilitatea economică și politică este prioritatea puterii, iar reformele trebuie continuatea spus Zinaida Greceanîi. Potrivit ei, este important ca schimbările făcute să fie simțite de popor. În acest sens, președintele Parlamentului a remarcat că Guvernul și Legislativul sunt unanimi față de necesitatea implementării exemplare a legilor.


Totodată, Președintele Parlamentului a solicitat suport și expertiză în investigațiile demarate de Legislativ.

Ambasadoarea Regatului Țărilor de Jos în Republica Moldova a subliniat suportul plenar pentru guvernare și a felicitat poporul și instituțiile din țară cu reușitele din ultimele săptămâni. Excelența Sa a încurajat autoritățile să continue cu același curaj și determinare acțiunile începute în beneficiul cetățenilor și al țării, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.