Trimite e-mail | Printeaza
Politic
12.06.2019

Președintele Republicii Moldova a primit scrisorile de acreditare din partea a cinci ambasadori agreați

Președintele Republicii Moldova a primit scrisorile de acreditare din partea a cinci ambasadori agreați

Astăzi, în cadrul unei ceremonii oficiale, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a primit scrisorile de acreditare din partea a cinci ambasadori agreați: E.S. Evgueni Stoytchev, Ambasadorul Republicii Bulgaria cu reședința la Chișinău; E.S. Naukpo Clément Kiki, Ambasadorul Republicii Benin, cu reședința la Moscova; E.S. Gustavo Adolfo Lopez Calderón, Ambasadorul Republicii Guatemala, cu reședința la Moscova; E.S. Manouchehr Moradi, Ambasadorului Republicii Islamice Iran în Republica Moldova, cu reședința la Kiev; E.S. Goran Poleksić, Ambasadorul Muntenegrului, cu reședința la București.

Șeful statului a transmis sincere felicitări tuturor diplomaților cu prilejul acreditării în calitate de ambasadori în Republica Moldova și oportunitatea de a contribui la intensificarea relațiilor bilaterale dintre statele noastre în diferite domenii de interes comun.

Totodată, Igor Dodon a exprimat interesul Republicii Moldova pentru dezvoltarea unei colaborări pragmatice și reciproc avantajoase cu statele care le reprezintă, în special, în domeniul comercial-economic. Șeful statului a reiterat faptul că Administrația Prezidențială promovează o politică externă echilibrată între Vest și Est, în baza intereselor naționale, arată Administrația Prezidențială într-un comunicat.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus