Trimite e-mail | Printeaza
Politic
12.06.2019

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a discutat cu Ambasadorul SUA Dereck J. Hogan

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a discutat cu Ambasadorul SUA Dereck J. Hogan

Transmiterea pașnică a puterii este soluția pentru situația  dificilă din țară, a declarat Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi la întrevederea de astăzi cu Ambasadorul SUA la Chișinău Dereck J. Hogan.
 
Potrivit speakerului, Parlamentul este funcțional, au fost alese organele de conducere și de lucru ale Legislativului.  A fost învestit noul Guvern și numit Secretarul general al Parlamentului. Secretariatul instituției activează în regim obișnuit.
 
”Împreună cu Partidul Socialiștilor și blocul ACUM am făcut apel către organele de conducere ale PDM, pentru a transmite pașnic puterea. Este o situație complicată care vrem să fie soluționată pe cale amiabilă”, a menționat Zinaida Greceanîi. Totodată, președintele Parlamentului  a vorbit despre proiectele de acte legislative, examinate de deputați până acum.
 
La rândul său,  Ambasadorul SUA la Chișinău Dereck J. Hogan a mulțumit pentru întrevedere și a apreciat că funcționalitatea Parlamentului și a Secretariatului Legislativului este asigurată.
 
La ședință au participat vicepreședintele Parlamentului Ion Ceban și Secretarul general al Legislativului Adrian Albu, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus