Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2019-06-12/componen-a-delega-iei-parlamentului-la-adunarea-parlamentara-a-consiliului-europei-aprobata-59269.html
Data: Jun 12, 2019 (23:39)

Componența delegației Parlamentului la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, aprobată

Componența nominală a delegației Parlamentului Republicii Moldova de legislatura a X-a la Adunarea Parlamentară a Consiliului Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii MoldovaEuropei (APCE) a fost aprobată în ședința de astăzi a Legislativului.
 
Potrivit hotărârii, șeful delegației a fost desemnat deputatul Andrei Năstase din partea Fracțiunii ACUM Platforma DA. Membrii delegației sunt deputații Vlad Batrîncea din partea Fracțiunii PSRM, Doina Gherman din partea Fracțiunii PAS Blocul ACUM și un membru urmează a fi delegat de către Fracțiunea PDM.
 
Totodată, în calitate de membri supleanți au fost desemnați parlamentarii Ion Ceban - Fracțiunea PSRM, Inga Grigoriu - Fracțiunea ACUM Platforma DA, Mihail Popșoi - Fracțiunea PAS Blocul ACUM și un membru supleant urmează a fi desemnat de Fracțiunea PDM.
 
Hotărârea a fost votată în unanimitate de către cei 61 de deputați prezenți la ședință și intră în vigoare la data adoptării, anunță  Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului R.Moldova.