Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2019-06-10/igor-dodon-a-avut-o-intrevedere-cu-ambasadorii-acredita-i-in-republica-moldova-59223.html
Data: Jun 10, 2019 (22:54)

Igor Dodon a avut o întrevedere cu ambasadorii acreditați în Republica Moldova

Președintele țării, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu ambasadorii acreditați în Republicii Moldova, în cadrul căreia s-a discutat situația actuală din țară. La întrevedere au participat 30 de șefi de misiuni și reprezentanți ai organizațiilor internaționale din 31 de misiuni acreditate în Republica Moldova, cu reședința la Chișinău.

Oficialii au vorbit despre riscurile și perspectivele de dezvoltare a situației. În context, șeful statului a apreciat recunoașterea noului Parlament și Guvern de către partenerii noștri externi, inclusiv UE, SUA și Federația Rusă.

Totodată, Igor Dodon a reiterat că, în calitate de Președinte, va conlucra activ cu Guvernul Maiei Sandu și majoritatea parlamentară creată de ACUM și PSRM cu scopul implementării reformelor necesare și schimbării sistemului criminal-oligarhic.

De asemenea, șeful statului a mai subliniat că acum avem șansa de a schimba situația din țară, iar de poziția partenerilor externi depinde cît de repede se va produce acest lucru, arată Administrația Prezidențială într-un comunicat.