Trimite e-mail | Printeaza
Politic
15.05.2019

Președintele Republicii Moldova a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul SUA

Președintele Republicii Moldova a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul SUA

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul SUA în țara noastră, E.S. Dereck J. Hogan. Oficialii au făcut un schimb de opinii privind situația internă din Republica Moldova după alegerile parlamentare. Totodată, interlocutorii au remarcat tergiversarea procesului de consultări dintre partidele politice.

În cadrul discuției, șeful statului a subliniat necesitatea creării, cît mai urgent, a unei majorități parlamentare legitime și formării noului Guvern sau dizolvarea Parlamentului și anunțarea alegerilor anticipate.

În cursul dialogului, părțile au discutat subiecte cu privire la relațiile bilaterale, exprimînd opinia comună privind necesitatea dinamizării acestora în toate domeniile de interes reciproc.

În context, Igor Dodon a reiterat convingerea de a continua promovarea unei politici externe echilibrate în raport atît cu Estul, cît și cu Vestul, ținînd cont de interesele naționale ale țării noastre, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus