Trimite e-mail | Printeaza
Economie
15.05.2019

Ministrului Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, în discuții cu PricewaterhouseCoopers

Ministrului Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, în discuții cu PricewaterhouseCoopers

Ministrului Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a avut o întrevedere cu reprezentanții companiei de servicii profesionale de consultanță și audit – PricewaterhouseCoopers (PwC) din România.

În cadrul ședinței – dintre conducerea MEI și PwC – s-a discutat despre stadiul la care se află Republica Moldova privind eficientizarea activității mediului de afaceri și Parcului IT, posibilitățile de îmbunătățire a legislației din domeniu, precum și perspective de cooperare.

„Ne bucurăm de rezultatele Parcului IT și de faptul că suntem cei mai competitivi din regiune. Mereu suntem receptivi să primim consultanță de la partenerii noștri de dezvoltare, orice suport contează, pentru că ne dorim să devenim și mai buni”, a menționat Chiril Gaburici.

La rândul ei, conducerea PwC a încurajat Guvernul Republicii Moldova să elaboreze și în continuare politici care să creeze un mediu favorabil pentru dezvoltarea domeniului IT, precum și să stimuleze tehnologiile disruptive, etc., anunță un comunicat al Ministerului Economiei și Infrastructurii.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus