Trimite e-mail | Printeaza
Politic
14.05.2019

Pavel Filip: Este important ca viitoarea coaliție de guvernare să fie ferm angajată pe implementarea Acordului de Asociere cu UE

Pavel Filip: Este important ca viitoarea coaliție de guvernare să fie ferm angajată pe implementarea Acordului de Asociere cu UE

Prim-ministrul Pavel Filip s-a întâlnit astăzi, la Bruxelles, cu Președintele Consiliului European, Donald Tusk. Oficialii au discutat despre evoluțiile politice din Republica Moldova și realizările obținute în implementarea agendei europene.

Premierul a reiterat că integrarea europeană și implementarea Acordului de Asociere este o prioritate strategică a Republicii Moldova. „Din 2016, când am preluat mandatul, am promovat consecvent reformele bazate pe Acordul de Asociere. În mod special aș evidenția rezultatele înregistrate în domeniile economic, bugetar-fiscal și financiar-bancar. Totodată, vom  continua eforturile de consolidare în domeniul justiției și implementarea principiilor bunei guvernări”, a spus Pavel Filip.

Premierul a mai adăugat că este important ca reformele începute de actualul Guvern să fie continuate, iar viitoarea coaliție de guvernare să fie ferm angajată pe implementarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană, potrivit unui comunicat difuzat de guvern.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus