Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2019-04-11/preshedintele-fractziunii-pdm-din-parlament-pavel-filip-a-discutat-cu-ambasadorul-rusiei-la-chishina-58501.html
Data: Apr 11, 2019 (21:15)

Preşedintele fracţiunii PDM din Parlament, Pavel Filip, a discutat cu ambasadorul Rusiei la Chişinău, Oleg Vasneţov

Liderul fracţiunii parlamentare a Partidului Democrat din Moldova, Pavel Filip şi ambasadorul Federaţiei Ruse la Chişinău, Oleg Vasneţov au avut o întrevedere la sediul Parlamentului, consacrată schimbului de opinii privind situaţia actuală din Republica Moldova.

Pavel Filip a subliniat deschiderea PDM faţă de toţi partenerii externi ai Moldovei, inclusiv Federaţia Rusă, atâta timp cât acestea se bazează pe respect reciproc şi pragmatism.

Referindu-se la realităţile politice ale momentului, preşedintele fracţiunii democrate din Parlament a precizat obiectivul PDM de a susţine formarea cât mai rapidă a unei coaliţii de guvernare în Republica Moldova pentru a continua proiectele începute în mandatul anterior.

Ambasadorul Federaţiei Ruse, Oleg Vasneţov, a ţinut să remarce scorul bun înregistrat de PDM în alegerile parlamentare din 24 februarie curent, precum şi să-i ureze succes domnului Pavel Filip în exercitarea funcţiei de Preşedinte al fracţiunii PDM. Diplomatul rus a folosit acest prilej pentru a evidenţia disponibilitatea Moscovei de a dezvolta cooperarea moldo-rusă pe filiera parlamentară prin relansarea rapidă a activităţii grupului parlamentar de cooperare Republica Moldova-Federaţia Rusă, anunță un comunicat.