Trimite e-mail | Printeaza
Politic
02.04.2019

PDM va finaliza în curând programul de guvernare pe baza cerinţelor actualizate ale oamenilor

PDM va finaliza în curând programul de guvernare pe baza cerinţelor actualizate ale oamenilor

Partidul Democrat din Moldova lucrează deja la programul de guvernare pentru perioada 2019-2023 şi intenţionează în curând să facă publică propunerea sa. Despre acest lucru s-a discutat la şedinţa săptămânală a conducerii partidului, care a avut loc marţi dimineaţă la sediul central al PDM.

„Cetăţenii aşteaptă de la noi să ne respectăm angajamentele electorale făcute şi să continuăm proiectele începute”, a afirmat preşedintele PDM Vlad Plahotniuc în cadrul şedinţei partidului. Liderul democraţilor a subliniat că în aceste zile Partidul Democrat îşi actualizează agenda de lucru pe baza propunerilor venite direct de la oameni, dar şi pe baza unui sondaj de opinie privitor la aşteptările cetăţenilor pentru dezvoltarea Moldovei în anii următori.

„Pe primul loc în lista de priorităţi a oamenilor se află continuarea politicii de majorare treptată a salariilor şi pensiilor, continuarea şi accelerarea programului Drumuri Bune pentru Moldova, indemnizaţii majorate pentru copii, locuri de muncă, dezvoltarea economiei”, a precizat Vlad Plahotniuc referindu-se la analiza preliminară a aşteptărilor publicului.

În cadrul şedinţei PDM s-a discutat de asemenea despre implementarea celor mai importante măsuri ale guvernării din această perioadă, respectiv indexarea pensiilor, oferirea ajutorului de Paşti către pensionarii cu venituri mici şi demararea Programului Drumuri Bune 2, anunță un comunicat al PDM.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus