Trimite e-mail | Printeaza
Economie
01.04.2019

Reabilitarea porțiunii de drum L-455, care face legătura dintre capitală și localitatea Cruzești

Primarul general interimar, Ruslan Codreanu a inspectat porțiunea de drum care face legătura dintre capitală și localitatea Cruzești, tronson de ocolire a comunei Budești. Municipalitatea a decis să reabiliteze artera, cu lungimea de 400 metri (digul Budești), aflată în stare avariată.

Prezent la fața locului, Ruslan Codreanu a dispus începerea intervenției în decurs de 3 zile,  solicitând mobilizare Direcției generale transport public și căi de comunicație, pentru ca lucrările de reparație să fie executate în termeni restrânși. „Am primit solicitări privind necesitatea reabilitării drumului din partea locuitorilor din zonă, dar și de la șoferii, care circulă zilnic pe acest tronson avariat, pentru că aici nu s-a intervenit capital de circa 30 de ani", a remarcat primarul general interimar.

Reabilitarea drumului prevede intervenția la fundație și așternerea a două straturi de asfalt pe o suprafață de 5 mii m². Termenul de executare a lucrărilor de reparație a drumului este de două săptămâni, iar costul - 3 milioane lei.

Conducătorii auto care vor traversa zona, în următoarele 2 săptămâni, sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară. De asemenea, în perioada de referință, circulația transportului public spre comuna Cruzești, orașul Vadul lui Vodă și satul Buneț va fi redirecționată prin comuna Budești, anunță un comunicat al Primîriei.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus