Trimite e-mail | Printeaza
Economie
28.02.2019

A fost dat startul celei de-a 22-a ediţie a Expoziţiei internaționale specializate „Beauty 2019”

A fost dat startul celei de-a 22-a ediţie a Expoziţiei internaționale specializate „Beauty 2019”

Secretarul General de Stat, Iulia Costin, a participat astăzi, la inaugurarea celei de-a 22-a ediţie a Expoziţiei internaționale specializate „Beauty 2019”, care se desfășoară în perioada 28 februarie -  3 martie la C.I.E. Moldexpo. Evenimentul reunește profesioniști din industria esteticii exterioare din țară și de peste hotare, care vin să se inspire din noile tendințe în materie de frumusețe, să-și împărtășească experiențe și să se familiarizeze cu noile apariții pe piață.

Potrivit Secretarului General de Stat, Iulia Costin, acest eveniment reprezintă un instrument eficient pentru promovarea mărcilor comerciale și extinderea rețelei de dealeri. „Acțiunile care se desfășoară anual în cadrul evenimentului „BEAUTY”, au făcut ca expoziția să devină o importantă platformă de promovare a brandurilor și a produselor de calitate din domeniul cosmetic și parfumerie, care sunt la mare căutare în rândul consumatorilor, dar și o oportunitate de prezentare a imaginii pentru agenții economici care își pot expune, în cadrul acestei expoziții, diversitatea de echipamente și tehnici inovatoare din industria frumuseții”, a menționat Iulia Costin.

De asemenea, Iulia Costin a menționat că, pe lângă beneficiile oferite clientului final, evenimentul vine în întâmpinarea agenţilor economici, prin crearea unui cadru  prielnic pentru stabilirea unor parteneriate. „Participarea la un astfel de eveniment le oferă acestora acces la consumatorii direcţi, dar şi la tot ceea ce înseamnă o întreagă industrie, având şansa de a analiza concurenţa, precum şi de a gasi noi oportunităţi de dezvoltare”, a precizat Secretarul General de Stat.

Expoziția din acest an întrunește cele mai importante companii din industria cosmetică şi de înfrumuseţare, atît din țara noastră cât și de peste hotare - Italia, România, Rusia, Turcia și Ucraina.

Totodată, profesioniștii din industria de frumusețe și simplii vizitatori ai expoziției BEAUTY-2019 vor putea testa, compara și cumpăra produse cosmetice (precum și instrumente și echipamente), produse profesionale pentru îngrijirea pielii și a corpului, produse cosmetice decorative, produse de machiaj și accesorii. De asemenea, la  standuri vor avea loc master-classuri, prezentări, tombole și demonstrații de produse, anunță un comunicat al Ministerului Economiei și Infrastructurii.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus