Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2019-02-27/gas-natural-fenosa-furnizare-energie-a-expediat-solicitarile-de-oferte-poten-ialilor-furnizori-57838.html
Data: Feb 27, 2019 (21:15)

Gas Natural Fenosa Furnizare Energie a expediat solicitările de oferte potențialilor furnizori

Conform procesului stabilit de selectare a ofertelor de procurare a energiei electrice de către Î.C.S. „Gas Natural Fenosa Furnizare Energie” S.R.L. pentru perioada 1 aprilie 2019 – 31 martie 2020, a fost creată lista scurtă a potențialilor furnizori, în care au fost incluse trei companii: S.A. „Energocom”, ЗАО „Mолдавская ГРЭС”și ПАО „ДТЭК Павлоградуголь”. Acestora le-au fost expediate solicitări de oferte cu scopul identificării celei mai bune propuneri în corespundere cu criteriile stabilite.

Conform solicitării, propunerile potențialilor furnizori urmează a fi prezentate până pe 14 martie, după care ofertele tehnico–economice recepționate urmează a fi evaluate în cadrul licitației care va avea loc la data de 14 martie cu participarea Grupului de Observatori în conformitate cu instrucțiunea Ministerului Economiei și Infrastructurii și procedurile interne de reglementare a procesului inițiat, cu scopul identificării celei mai bune variante. Procedura va finaliza cu negocierea și semnarea noului contract de furnizare a energiei electrice şi prezentarea acestuia către ANRE spre avizare, anunță Departamentul Relaţii Externe şi Comunicare „Gas Natural Fenosa Furnizare Energie”.