Trimite e-mail | Printeaza
Politic
05.02.2019

Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Franței în Republica Moldova, Pascal Le Deunff

Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Franței în Republica Moldova, Pascal Le Deunff

Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Franței în Republica Moldova, Pascal Le Deunff. Oficialii au discutat subiecte actuale cu privire la cooperarea bilaterală, menționînd dinamica pozitivă în diverse domenii.

Interlocutorii au acordat o atenție deosebită alegerilor parlamentare care se apropie și al căror rezultat va avea un rol important în dezvoltarea ulterioară a țării noastre.

În context, șeful statului a menționat că problema primordială este legitimitatea internă și cea internațională a viitorului Parlament, de aceea este necesar să fie depuse eforturi pentru asigurarea organizării unor alegeri transparente și să nu fie admise scenarii distructive după acestea.

Totodată, Președintele țării l-a informat pe domnul ambasador că a decis să nu participe în cursa electorală ci să se concentreze asupra soluționării problemelor stringente ale țării și îndeplinirii sarcinilor principale ale politicii externe în vederea stabilirii unor relații echilibrate cu partenerii internaționali, arată Administrația Prezidențială într-un comunicat.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus