Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
25.01.2019

Diplome pentru ofiţerii SPPS din partea Parlamentului Republicii Moldova

Un grup de ofițeri ai Serviciului de Protecție și Pază de Stat a primit diplomele Parlamentului cu ocazia a 27 de ani de la crearea Serviciului de Protecție și Pază de Stat al Republicii Moldova.

Distincțiile au fost acordate pentru merite deosebite în activitate, profesionalism înalt, disciplină exemplară, credință și devotament față de țară, fiind înmânate de Secretarul general adjunct al Parlamentului în cadrul unui eveniment organizat de SPPS.

Igor Klipii a felicitat ofițerii de protecție cu performanțele înregistrate și modul exemplar în care își exercită misiunea, mulțumindu-le pentru dedicație și profesionalism.

Serviciul de Protecţie şi Pază de Stat a fost creat la 27 ianuarie 1992. SPPS este un organ de stat cu atribuţii speciale în domeniul securităţii statului, specializat în asigurarea protecţiei demnitarilor Republicii Moldova, a demnitarilor străini pe timpul şederii lor în țara noastră, precum şi în asigurarea pazei sediilor de lucru şi a reşedinţelor acestora, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus