Trimite e-mail | Printeaza
IT
22.01.2019

Persoanele juridice din mun. Chișinău pot solicita mai mult de cinci servicii în domeniul bunurilor imobile în baza programării prealabile la CM Chișinău 3

Agenția Servicii Publice anunță persoanele juridice din mun. Chișinău, care solicită mai mult de cinci servicii în domeniul bunurilor imobile, că vor fi deservite în baza programării prealabile la Centrul Multifuncțional Chişinău 3 de pe str. Mihail Sadoveanu nr. 17. Programarea prealabilă poate fi efectuată prin intermediul paginii web a Agenției www.asp.gov.md, telefonic la numerele de contact 022-30-9779, 022-30-9780, 022-30-9781 sau prin intermediul Call-centrului la numărul de telefon 14909.

Pentru programarea electronică, pașii de urmat sunt simpli. La butonul Programează-te de pe pagina web oficială a Instituției accesați subcompartimentul Servicii Cadastrale, unde găsiți serviciul:  Persoane juridice. Înregistrarea bunurilor imobile.   După efectuarea procedurii de completare a câmpurilor obligatorii, indicarea datei și a orei potrivite, precum și confirmarea vizitei, sunteți așteptați la oficiul Chișinău 3 la timpul stabilit pentru a beneficia de serviciul selectat.

Reamintim că programarea prealabilă la serviciile prestate de Agenție este gratuită. Aceasta asigură accesul prioritar la serviciile ASP.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus