Trimite e-mail | Printeaza
Economie
15.01.2019

Trei candidați au fost admiși la concursul pentru funcția de Director general al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor

Trei candidați au fost admiși la concursul pentru funcția de Director general al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor

Comisia economie, buget și finanțe a examinat dosarele depuse pentru concursul public de selectare a candidaților. La proba de interviu au fost admiși: Roman Vitiuc, Irina Gutnic și Anatolie Zagorodnîi.

Decizia Comisiei și CV-urile candidaților admiși urmează a fi publicate pe site-ul Parlamentului.

În conformitate cu prevederile Regulamentului de organizare a concursului, Comisia economie, buget și finanțe urmează să evalueze rezultatele interviului și să întocmească lista candidaților selectați în ordinea descrescătoare a punctajului acumulat. Comisia prezintă Președintele Parlamentului și Comisiei juridice, numiri și imunități candidații selectați, care urmează a fi aprobați de plenul Parlamentului. 

Comisia parlamentară economie, buget și finanțe a anunțat concurs public pentru selectarea candidaților la funcția de Director general al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor. Funcția de Director general a devenit vacantă după ce Viorel Moșneaga și-a prezentat demisia la sfârșitul anului trecut.

Dosarele pentru concurs au fost depuse în perioada 30 noiembrie 2018 – 3 ianuarie 2019.

Directorul general al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor este numit de Parlament pentru o perioadă de 7 ani, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus