Trimite e-mail | Printeaza
IT
14.01.2019

Pe piața serviciilor de internet fix, Moldtelecom continuă să fie lider cu o cotă de piață după numărul de abonați de 63,3%

Pe piața serviciilor de internet fix, Moldtelecom continuă să fie lider cu o cotă de piață după numărul de abonați de 63,3%

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a participat la ședința organizată de operatorul național de telecomunicații Moldtelecom. În cadrul acesteia au fost prezentate rezultatele înregistrate pe parcursul anului 2018.

„Apreciez efortul fiecărui angajat care a contribuit la rezultatele pozitive înregistrate anul trecut de către Moldtelecom. Urmăresc cu atenție evoluția companiei, întrucât aceasta face parte dintr-un domeniu care îmi este foarte aproape. Mă bucur că în 2018, Moldtelecom a continuat să înregistreze cel mai remarcabil trend în creștere atât la capitolul venituri, cât și la numărul de abonați pe piața serviciilor de telecomunicații din țară”, a menționat Chiril Gaburici în cuvântul său de salut.

În anul 2018, conform datelor companiei, a fost redus cu 15% numărul derapajelor înregistrate la toate serviciile oferite. De asemenea, o ameliorare de remarcat, cu 10% se atestă, în special, la numărul incidentelor în oferirea serviciului de internet fix, anunță un comunicat al Ministerului Economiei și Infrastructurii.

Pe piața serviciilor de internet fix, Moldtelecom continuă să fie lider cu o cotă de piață după numărul de abonați de 63,3%, iar numărul de abonați la Internet fix prin fibră optică a crescut cu 13,27%.

„Și datorită deschiderii Guvernului am reușit să înregistrăm acest progres. Atunci când aveam anumite probleme – discutam și împreună găseam soluții, pentru că este foarte important să fie create și dezvoltate condiții pentru toți operatorii de telecomunicații din țara noastră”, a declarat Dan Mitriuc, Director General al Moldtelecom.

„Cu aceeași abordare profesionistă, Moldtelecom trebuie să continue să inoveze și să contribuie astfel la impulsionarea pieței de telecomunicații, pentru că inovația  va asigura progresul la nivel de țară, economie și bunăstare generală”, a adăugat Chiril Gaburici.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus