Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
04.12.2018

10 persoane au fost admise la concursul de selectare a candidaților la funcția de membru al CCA

Comisia cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media a examinat dosarele depuse pentru concursul de selectare a candidaților la funcția de membru al Consiliului Coordonator al Audiovizualului.

10 persoane au fost admise la proba de interviu. Este vorba de Lidia Viziru, Iulian Roșca, Vitalie Bujnița, Nicolae Spătaru, Nicolae Fabian, Viorel Molea, Marcel Marin, Corneliu Mihalache, Victoria Son și Leonid Smolnițchi.

Interviul va avea loc miercuri, 5 decembrie 2018, începând cu ora 11.00, la Parlament.

Comisia parlamentară cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media a anunțat concurs public pentru suplinirea a 3 funcții vacante de membru al Consiliului Coordonator al Audiovizualului. Concursul este anunțat urmare a expirării, la 16 noiembrie 2018, a mandatelor membrilor CCA Iurie Colesnic, Cristina Duca și Olga Barbălată.

Dosarele pentru concurs au fost depuse în perioada 19-30 noiembrie 2018.

Candidaţii la funcţia de membru al Consiliului Coordonator al Audiovizualului  vor fi selectaţi de comisia parlamentară de profil şi de Comisia juridică, numiri şi imunităţi, care, ulterior, îi vor înainta Parlamentului spre confirmare.  Membrii Consiliului Coordonator al Audiovizualului sunt numiţi prin hotărâre de Parlament pentru un mandat de 6 ani, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus