Trimite e-mail | Printeaza
Politic
26.11.2018

Președintele Parlamentului Andrian Candu efectuează o vizită în România, în perioada 26-27 noiembrie 2018

Președintele Parlamentului Andrian Candu efectuează o vizită în România, în perioada 26-27 noiembrie 2018

Aceasta este ultima vizită oficială în actualul mandat al președintelui Legislativului. Andrian Candu a specificat că prima vizită oficială efectuată în calitate de președinte de Parlament a fost, de asemenea, în România. ”Vreau să-mi închei mandatul așa cum l-am început – printr-o vizită la București, în cadrul căreia să exprim aprecierea autorităților din România pentru tot ce s-a făcut în această perioadă pentru Republica Moldova”, a spus președintele Parlamentului.

Programul vizitei include întrevederi cu președintele Senatului României Călin Popescu Tăriceanu, președintele Camerei Deputaților din Parlamentul României Liviu Dragnea, cu Familia Regală a României. Andrian Candu va mai avea întrevederi cu conducerea Băncii Naționale a României, precum și cu ambasadorii acreditați pentru Republica Moldova, cu reședința la București.

Amintim că, în 2019, România va prelua Președinția rotativă a Consiliului EU, care ar putea constitui o oportunitate pentru valorificarea aspirațiilor europene ale Republicii Moldova, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus