Trimite e-mail | Printeaza
Politic
14.11.2018

Biroul permanent al Parlamentului a aprobat ordinea de zi a ședințelor plenare din săptămâna curentă

Biroul permanent al Parlamentului a aprobat ordinea de zi a ședințelor plenare din săptămâna curentă

Plenul Parlamentului va dezbate proiectul Codului regulilor și procedurilor parlamentare și cel privind sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar. Parlamentul urmează să mai examineze proiectul de hotărâre privind eliberarea din funcție a unor judecători ai Curții Supreme de Justiție.

Pe ordinea de zi mai figurează modificări și completări la Legea cu privire la patenta de întreprinzător, Legea asigurării cu pensii a militarilor, Legea insolvabilității, Legea apelor, Legea privind protecția mediului înconjurător.

Deputații vor mai dezbate inițiativele de modificare a Codului fiscal, Codului contravențional, Codului civil, Legii cu privire la datoria sectorului public, garanțiile de stat și recreditarea de stat, Legii cu privire la comerțul interior, Legii asociațiilor de economii și împrumut.

Plenul Parlamentul va mai discuta proiectul de lege privind procedura notarială și proiectul de lege privind organismele modificate genetic.

În ședința plenară de vineri, va fi prezentat Raportul anual 2017 al Curții de Conturi asupra administrării și întrebuințării resurselor financiare publice și patrimoniului public.

Parlamentul se va convoca în ședință plenară joi, 15 noiembrie, și vineri, 16 noiembrie, începând cu ora 10.00, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus