Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2018-11-06/membrii-grupului-caspian-european-club-vor-participa-la-moldova-business-week-2018-56221.html
Data: Nov 6, 2018 (15:19)

Membrii Grupului ”Caspian European Club” vor participa la ”Moldova Business Week 2018”

Extinderea cooperării moldo-azere în domeniul comercial-economic cu implicarea activă a Grupului „Caspian European Club”, din care fac parte un număr mare de agenți economici de stat și privați din Azerbaidjan și alte state din regiune, a fost discutată de ambasadorul Republicii Moldova la Baku, Gheorghe Leucă, cu prim-vicepreşedintele și directorul executiv al Grupului, Telman E. Aliyev.
 
În cadrul dialogului a fost exprimat interes reciproc pentru organizarea unor misiuni economice în ambele țări, în particular, participarea membrilor Grupului „Caspian European Club” la „Moldova Business Week 2018”,  care se va desfășura în perioada 27 – 29 noiembrie la Chișinău.
 
Gheorghe Leucă și Telman E. Aliyev au avut un schimb de opinii privind evaluarea posibilităților de creștere a schimburilor economice și de atragere a investițiilor în ambele direcții, prin crearea unor întreprinderi mixte în diferite domenii, inclusiv cele energetic, agricol, vitivinicol, ale industriei alimentare și turistice. 
 
Potrivit MAEIE, din componența Grupului „Caspian European Club” mai fac parte „Caspian Energy Investment Group” și „Caspian International Media Group”.