Trimite e-mail | Printeaza
Politic
06.11.2018

Audieri reprogramate în cadrul Comisiei de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor de imixtiune în politica internă a Republicii Moldova a Fundației ”Open Dialog”

Comisia de anchetă pentru elucidarea circumstanţelor de fapt şi de drept ale acuzațiilor de imixtiune din partea Fundaţiei „Otwarty Dialog” (Dialog Deschis) şi fondatoarei acesteia, Ludmila Kozlowska, în treburile interne ale Republicii Moldova și a finanțării unor partide politice a decis amânarea audierilor programate pentru săptămâna curentă.

Decizia a fost luată ca urmare a solicitărilor venite din partea unor persoane care urmau să fie audiate și care au invocat imposibilitatea de a da curs invitației.

Audierile au fost reprogramate pentru săptămâna viitoare. Următoarele audieri vor avea loc luni, 12 noiembrie 2018.

La 4 octombrie curent, Parlamentul a constituit Comisia de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor de imixtiune a Fundației ”Dialog Deschis” și fondatoarei acesteia, Ludmila Kozlowska, în treburile interne ale Republicii Moldova și a finanțării unor partide politice. Comisia de anchetă urmează să prezinte un raport în plenul Parlamentului și să vină cu recomandări, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus