Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2018-10-31/biroul-permanent-a-aprobat-ordinea-de-zi-a-edin-ei-plenare-din-saptam-na-curenta-56153.html
Data: Oct 31, 2018 (22:25)

Biroul permanent a aprobat ordinea de zi a ședinței plenare din săptămâna curentă

Biroul permanent al Parlamentului a aprobat ordinea de zi a ședinței plenare din săptămâna curentă. Parlamentul urmează să ratifice Protocolul adițional dintre Republica Moldova și Croația cu privire la amendamentele introduse în Acordul bilateral privind promovarea și protejarea investițiilor.

Pe ordinea de zi mai figurează modificări și completări la Legea cu privire la Curtea Constituțională, Legea instituțiilor financiare, Legea privind funcționarul public cu statut special din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Deputații vor mai dezbate inițiativele de modificare a Codului fiscal și Codului penal.

Plenul Parlamentul va mai discuta proiectele de lege cu privire la parcurile științifico-tehnologice și incubatoarele de inovare și cu privire la răspunderea și cerințele de asigurare a operatorilor aerieni și a operatorilor de aeronave.

Parlamentul se va convoca în ședință plenară joi, 1 noiembrie, începând cu ora 10.00, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.