Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2018-10-25/termenul-de-activitate-a-comisiei-de-ancheta-a-fost-extins-56058.html
Data: Oct 25, 2018 (20:36)

Termenul de activitate a Comisiei de anchetă a fost extins

Parlamentul, în ședința de astăzi, a extins cu 30 de zile termenul de prezentare a raportului Comisiei de anchetă pentru elucidarea circumstanţelor de fapt şi de drept ale imixtiunii Fundaţiei „Otwarty Dialog” (Dialog Deschis) şi fondatoarei acesteia Ludmila Kozlowska, în treburile interne ale Republicii Moldova și a finanțării unor partide politice.
 
Amintim că la 4 octombrie curent, Legislativul a constituit Comisia de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor de imixtiune a Fundației ”Dialog Deschis” și fondatoarei acesteia, Ludmila Kozlowska, în treburile interne ale Republicii Moldova și a finanțării unor partide politice.
 
Deputatul Igor Vremea (PDM) a fost ales președinte al Comisiei de anchetă. Din componența acesteia mai fac parte deputații Marcel Răducanu (PDM), Artur Reșetnicov (PDM), Vasile Bolea (PSRM), Adrian Lebedinschi (PSRM) și Simion Grișciuc (GPPE).
 
Potrivit Hotărârii, Comisia de anchetă va antrena în activitatea sa toate autorităţile statului responsabile, va audia părţile şi persoanele implicate, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.