Trimite e-mail | Printeaza
Politic
22.10.2018

MAEIE privind situația unui grup de cetăţeni din regiunea Albacete, Regatul Spaniei

Ambasada Republicii Moldova în Regatul Spaniei s-a autosesizat la subiectul unui grup de cetăţeni moldoveni, aflaţi în dificultate în regiunea Albacete şi acordă toată asistenţa necesară acestor persoane.
 
Pentru clarificarea situaţiei, agentul consular al Ambasadei Republicii Moldova la Madrid s-a deplasat la faţa locului. De asemenea, Ambasada a notificat autorităţile locale privind situaţia în cauză, iar organele de anchetă investighează cazul.
 
Ambasadorul Republicii Moldova în Regatul Spaniei, Violeta Agrici, a subliniat că pentru moment este important ca persoanele respective să fie asigurate cu un loc de cazare până la repatrierea lor în Republica Moldova, în acest sens, prin eforturile misiunii diplomatice, fiind parţial identificată această posibilitate. „În ceea ce ţine de alte aspecte ale acestui caz, atât autorităţile spaniole, cât şi cele moldoveneşti sunt în contact şi întreprind toate măsurile necesare pentru elucidarea şi soluţionarea pozitivă a situaţiei”, a menționat ambasadorul Violeta Agrici.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus