Trimite e-mail | Printeaza
Politic
17.10.2018

Biroul permanent a aprobat ordinea de zi pentru ședințele plenare din săptămăna curentă

Biroul permanent a aprobat ordinea de zi pentru ședințele plenare din săptămăna curentă

Biroul permanent al Parlamentului a aprobat ordinea de zi a ședințelor plenare pentru săptămâna curentă. Plenul Parlamentul va discuta, în lectură finală, proiectul Codului serviciilor media audiovizuale ale Republicii Moldova și va supune votului proiectul de lege pentru modificarea și completarea Constituției cu sintagma ”integrare europeană”. Deputații vor mai dezbate proiectul de lege cu privire la controlul de conformitate cu cerințele de calitate pentru fructele și legumele proaspete.

Pe ordinea de zi mai figurează modificări și completări la Legea privind sistemul public de asigurări sociale, Legea cu privire la dispozitivele medicale, Legea drumurilor, Legea cu privire la Serviciul de Protecție și Pază de Stat, Legea contenciosului administrativ, Codul de executare, Codul penal, Codul fiscal. 

Parlamentul se va convoca în ședințe plenare joi, 18 octombrie și vineri, 19 octombrie, începând cu ora 10.00, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus