Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
11.10.2018

Cursa Minsk – Chișinău va fi lansată la 30 octombrie 2018

Cursa Minsk – Chișinău va fi lansată la 30 octombrie 2018

Din 30 octombrie 2018, va fi lansată o nouă cursă aeriană: Minsk – Chișinău, aceasta va fi operată de compania „Belavia” din Belarus, care a pus deja în vânzare biletele.

Aeronavele vor decola din Chișinău spre Minsk în zilele de marți, joi și duminică la ora 14.05 și de la 9.05 – în zilele de luni și vineri.

Durata călătoriei este de aproximativ o oră și 30 de minute. Costul anunțat al zborului într-o singură direcție va fi de circa 83 de euro, și circa 153 de euro – dus-întors.

 „S-a muncit aproape 2 ani pentru această cursă, vreau să mulțumesc echipelor implicate pentru realizare. Este o cursă așteptată atât de cetățenii ambelor state, care se vizitează reciproc, dar și de agenții economici, care circulă între Chișinău și Minsk. Sunt sigur că va avea un impact social și economic imediat”, a menționat ministrului Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici.

Volumul comerțului exterior al Republicii Moldova cu Republica Belarus în ianuarie-august 2018 a însumat 137 milioane dolari SUA, exporturile  înregistrând  în perioada vizată 62,4 milioane dolari SUA, iar importurile constituind 74,7 milioane dolari SUA, anunță un comunicat al Ministerului Economiei și Infrastructurii.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus