Trimite e-mail | Printeaza
Politic
28.09.2018

Pavel Filip a avut o întrevedere cu Johannes Hahn, Comisarul pentru Politica Europeană de Vecinătate şi Negocierile pentru Extindere

Pavel Filip a avut o întrevedere cu Johannes Hahn, Comisarul pentru Politica Europeană de Vecinătate şi Negocierile pentru Extindere

În marja vizitei întreprinse la New York cu ocazia participării la reuniunea Adunării Generale a ONU, prim-ministrul Pavel Filip a avut o întrevedere cu Johannes Hahn, Comisarul pentru Politica Europeană de Vecinătate şi Negocierile pentru Extindere.

Interlocutorii au făcut un schimb de opinii privind implementarea Acordului de Asociere Republica Moldova - Uniunea Europeană, punctând priorităţile agendei de reforme europene a Guvernului.

„În pofida speculaţiilor privind vectorul politic al ţării, integrarea europeană rămâne unicul plan sustenabil de dezvoltare a Republicii Moldova”, a menționat Pavel Filip. Premierul s-a referit și la acțiunile întreprinse de Executiv pentru asigurarea creșterii economice, a stabilității sectorului bancar și reformarea justiției.

În alt context, Pavel Filip a spus că Guvernul va asigura toate condițiile necesare, astfel încât  alegerile parlamentare din Republica Moldova să fie libere, corecte și transparente, potrivit unui comunicat difuzat de guvern.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus