Trimite e-mail | Printeaza
Politic
24.09.2018

Secretarul General al Parlamentului participă la Reuniunea Secretarilor Generali din țările Parteneriatului Estic

Secretarul General al Parlamentului Ala Popescu va participa la Reuniunea de lucru a Secretarilor Generali din țările Parteneriatului Estic,  care se va desfășura la Tbilisi, Georgia, în perioada 24-25 septembrie 2018.

Reuniunea va întruni Secretari Generali din Parlamentul Georgiei, Adunarea Națională a Republicii Armenia, Milli Mejlisul Republicii Azerbaidjan, Adunarea Națională a Belarusului, Rada Supremă a Ucrainei, Parlamentul Republicii Moldova și reprezentanți de vază ai Bundestagului Republicii Federale Germania.

Evenimentul este organizat de Parlamentul Georgiei în strânsă colaborare cu proiectul „Consolidarea administrației parlamentare în cadrul Parteneriatului Estic” și are drept scop consolidarea relațiilor interparlamentare între administrațiile parlamentelor reprezentate la nivel regional și internațional, stabilind, astfel, un cadru nou pentru o cooperare intensă.

Reuniunea de lucru a Secretarilor Generali din cadrul parlamentelor Parteneriatului Estic are loc în premieră și se va încheia cu semnarea unui Memorandum de înțelegere între cele șase țări, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus